Over ons

Forest Fragrances is hét alternatief voor je dagelijkse huidverzorging. Mijn naam is Anita en ik ben de ontwerpster achter al deze heerlijke producten. Ik heb een universitaire studie op research master niveau afgerond en ben bezig op mijn tweede master af te ronden. Mijn ontspanning vind ik in het maken van heerlijke verzorgingsproducten. Ik leef bewust en draag dit uit in alles wat ik maak en doe.

 Forest Fragrances:
Is ontstaan nadat ik bewuster en gezonder ben gaan leven. Ik leerde etiketten van voedsel lezen. Maar er zitten ook etiketten op verzorgingsproducten ... welke ik een keer onder de douche stond te bestuderen. Ik schrok me rot! Die lijst moest toch korter, duurzamer en vooral gezonder kunnen? Na lang experimenteren, veel lezen en veel uitzoeken kan ik eindelijk zeggen dat die lijst inderdaad korter, duurzamer en gezonder kan!
Forest Fragrances maakt huidverzorgingsproducten en waxmelts met oog voor mens, dier en milieu. Alle producten zijn in overeenstemming met de Europese cosmeticaverordening. Dit betekent dat al mijn producten in een laboratorium op veiligheid en stabiliteit zijn getest (uiteraard dierproefvrij). Al mijn producten beschikken over veiligheidscertificaten, zonder deze certificaten mag een product niet verkocht worden. Zo weet ik, maar ook jij als klant, dat je een volledig veilig product aanschaft.
Ik maak mijn producten met zorgvuldig uitgekozen ingredienten die ik waar mogelijk zelf ophaal met mijn fiets. Daarnaast kies ik zoveel mogelijk voor makkelijk recyclebaar materiaal. Forest Fragrances staat voor bewust genieten en zorg dragen voor het milieu. Daarnaast staat Forest Fragrances voor unieke, speciale en luxe verzorging.
Forest Fragrances kun je ook vinden op FacebookInstagram en Twitter.Daarnaast kun je ons ook op veel evenementen vinden, bekijk de Agenda.
Nieuwsgierig? Neem dan snel een kijkje in de webshop. Mocht je vragen of opmerkingen hebben, neem dan contact op via info@forestfragrances.nl
Groetjes,
Anita

Reacties

Populaire posts